Minimuc Residential Restoration

     Achterhuis .  

 
LIV_Winner Sticker.jpg

AWARDED INTERIOR DESIGN

LIV HOSPITALITY
DESIGN AWARDS 2020

> Category Interior Design

Private House
 

SILVER WINNER
INTERIORS AWARDS 2021

> Category On-Going Projects
Small Interior Project


 

Franeker, The Netherlands
(2020/2021)

 


The - unused for years - attic of an enchanting 18th century building's back house, was the inspirational canvas to an atmospheric guest bedroom. The design revolves around antique items from the personal collection of the owner, offering a journey through time. The rest of the interior imbues a sense of serenity, acting as a refreshing trimming to the aged building. With respect to the 18th century building’s heritage, intact remain all the original materials, while the new additions were selected with sustainability in mind.

“The originality of the space speaks for itself; we just had to mute the noise”.

Architecture + Interior Design: Minimuc Design Studio

Construction: Nippel Bouw
Visualisation: Xenos